Ons verhaal

Bedrijfsadvies voor het MKB in Heesch, Uden en Veghel

Mijn naam is Adri van der Heijden, ik ben OAMKB bedrijfsadviseur voor de regio Heesch-Uden-Veghel. Ik heb een financiële achtergrond, zo heb ik de opleidingen SPD en Master of Business Administration afgerond. Daarbij heb ik de meeste ervaring opgedaan in het bepalen van de strategie binnen de organisatie, en het vertalen van deze strategie naar de organisatie. Ik werk graag samen met MKB ondernemers die zich met een moderne visie op de toekomst willen voorbereiden.

Door verschillende facetten van administratieve en financiële dienstverlening samen te brengen kan ik een unieke dienstverlening aanbieden die door alle lagen van de onderneming heen gaat. Het is de combinatie van finance, IT, proces en HR, gezien vanuit een commercieel perspectief, waarmee ik het verschil kan maken. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door relaties op te bouwen, helder te sturen op gezamenlijk vastgestelde doelen, duidelijk communiceren en niet weglopen voor besluiten.

Hoe gaan we te werk?

Als bedrijfsadviseur wil ik zo laagdrempelig mogelijk werken. Dat doe ik door bereikbaar te zijn voor vragen, door als sparringpartner te fungeren en diep in de organisatie te duiken om zo mijn kennis als bedrijfsadviseur optimaal in te zetten. Door vandaag een organisatie in te richten die voorbereid is op de toekomst, kun je groeien zonder binnenkort tegen een plafond op te lopen. Omdat we als OAMKB administratiekantoor kunnen leren van onze vakgenoten, houden we de vinger op de pols van de financiële wereld en van het bedrijfsleven in het algemeen. Dat helpt ons om vragen te beantwoorden die je nog niet eens hebt gesteld.

Altijd bereikbaar voor jouw vragen

Die toegankelijkheid is niet beperkt tot mailen, appen of bellen. Het is ook van belang om elkaar regelmatig in de ogen te kijken, en samen de mogelijkheden in kaart te brengen. Niet alleen stel ik de meest recente cijfers beschikbaar via een online administratie, ik zal ze ook in context plaatsen zodat je op basis van de bedrijfsresultaten verder kunt bouwen aan een gezonde toekomst. Dat kan alleen maar door korte lijntjes te houden, door beschikbaar te zijn wanneer dat nodig is. Daarom kun je me ook gerust een vraag stellen in het weekend, de wereld stopt immers ook niet met draaien!

Een ondernemende bedrijfsadviseur

Als lid van OAMKB, een nationaal netwerk van ondernemende accountants, bedrijfsadviseurs, administrateurs en belastingadviseurs, stel ik me vooral op als een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur. Door mijn ervaring als bedrijfsadviseur én ondernemer kan ik MKB’ers helpen om hun onderneming verder te ontwikkelen. Dat is mogelijk door ruimte te bieden aan de ondernemer en het ondernemerschap te prikkelen. Ik sta als financieel professional voor je klaar, ook buiten kantoortijden als je op zoek bent naar een passend antwoord.