Juridisch Advies werkt het beste via OAMKB

Ondernemen is niet weggelegd voor mensen die geen risico’s durven te nemen. Je moet soms in het diepe springen, waarbij je niet altijd weet wat de uitkomst zal zijn. Ook weet je niet altijd waar de grens ligt, hoe goed je ook de feiten op een rijtje probeert te krijgen. Wanneer je in het duister tast heb je soms behoefte aan extra expertise, in het geval van juridisch advies in Heesch is het niet altijd nodig om naar een jurist te stappen. Je kunt als ondernemer namelijk ook terecht bij het lokale OAMKB administratiekantoor. Adri van der Heijden is geen jurist, maar kan je doorgaans wel in de juiste richting wijzen, en daar worden geen extra kosten voor berekend. Wanneer er een expert ingeschakeld moet worden zal hij een beroep doen of één van de juristen die aangesloten is bij het OAMKB netwerk. Wij houden de drempel om contact op te nemen graag zo laag mogelijk, ook bij juridische kwesties.

Wanneer je juridisch advies in Heesch nodig hebt kun je niet wachten. Neem dus direct contact op met Adri van der Heijden, de lokale OAMKB adviseur.

Direct duidelijkheid bij juridische zaken

Vanaf de eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel komen er plotseling allemaal regels op je pad, als ondernemer die van aanpakken houdt kan dit ontmoedigend werken. Aan de andere kant kan de wetgeving bij een conflict ook in jouw voordeel werken. Wanneer het even niet direct duidelijk is aan welke kant van de wet je staat, is het verstandig om even pas op de plaats te maken en je eerst te laten adviseren door een specialist. In welke gevallen kun je voor juridisch advies in Heesch terecht bij jouw lokale financieel adviseur?

Juridisch advies in Heesch

Iedere ondernemer zal ooit te maken krijgen met vragen van juridische aard, vanwege eigen handelingen of door externe factoren. Moet je dan afwachten en hopen dat het allemaal weer op z’n pootjes terechtkomt, of kun je beter een jurist inschakelen? Adri van der Heijden kan je hierbij van dienst zijn, hij geeft weloverwogen advies zonder daar een extra factuur voor uit te schrijven. En wanneer je echt een advocaat nodig hebt, kan hij een beroep doen op de juristen die aangesloten zijn bij OAMKB. Uiteraard op basis van transparante tarieven zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ook voor juridisch advies in Heesch kun je gerust aankloppen bij het plaatselijke OAMKB administratiekantoor.