Herstructurering in Heesch

Een bedrijf functioneert als een complex uurwerk met veel bewegende onderdelen. Wanneer er één of meerdere afdelingen niet goed functioneren, heeft dit invloed op de gehele organisatie. Wanneer blijkt dat er werkzaamheden verricht worden die niet het gewenste resultaat opleveren, is het zaak om tijdig in te grijpen om een domino effect te voorkomen. Een organisatiestructuur met zwakke schakels ligt doorgaans ten grondslag aan deze problematiek. Vaak komt dit door groei binnen het bedrijf met als gevolg dat processen langs elkaar af zijn gaan lopen. Met herstructurering in Heesch kun je deze ‘radertjes’ in het uurwerk aanpakken en definitief oplossen. De lokale OAMKB bedrijfsadviseur Adri van der Heijden zal met frisse ogen de bedrijfsstructuur van onder tot boven doorlichten waarbij pijnpunten aan het licht komen, om vervolgens een doordacht plan van aanpak te formuleren. In dit proces is het prettig wanneer je steeds met een vast contactpersoon kunt communiceren. Herstructurering in Heesch zal impact hebben op de gehele organisatie, samen met de bedrijfsadviseur kun je het gehele proces in goede banen leiden.

Ontdek alle opties bij herstructurering in Heesch, maak een afspraak met Adri van der Heijden, bedrijfsadviseur van OAMKB.

Soorten herstructurering in Heesch

Er zijn verschillende invalshoeken mogelijk waarbij soms een combinatie van methoden het meest effectief is. Hier zijn de drie meest voorkomende vormen van herstructurering in Heesch:

Een herstructurering in Heesch zal altijd impact hebben op de organisatie als geheel, er is vaak een delicate balans waar de bedrijfsadviseur uiteraard rekening mee zal houden. Het doel is het bedrijf te versterken om er sterker voor te staan in de toekomst. Jouw vaste contactpersoon zal je van A tot Z begeleiden in dit traject.

Door herstructurering in Heesch kun je de organisatie nieuw leven inblazen. Neem contact op met het lokale OAMKB administratiekantoor voor meer informatie.