Financiering in Heesch

Geld maakt niet gelukkig, maar het opent wel deuren. Vrijwel iedere succesvolle onderneming is groot geworden op basis van externe investeerders. Soms als ‘seed money’, of via een lening bij tante Agaath, zonder geld van buitenaf is het erg lastig om op te schalen. Wanneer jouw ambities groter zijn dan je portemonnee wordt het tijd voor een financiering in Heesch die je naar het volgende niveau kan brengen. Dit kan geld zijn voor Research & Development, of misschien voor een grootse marketingcampagne, of voor een vrachtwagen als je een logistiek bedrijf wilt starten. Bij het aanvragen van een lening kom je niet ver met goede intenties, je zult ook behoorlijk wat huiswerk moeten doen. Hoeveel heb je nodig, hoe lang duurt het om dit bedrag terug te verdienen en onder welke voorwaarden?

Investeer alvast een beetje tijd, door een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen over financiering in Heesch met de lokale OAMKB adviseur Adri van der Heijden.

Eerst zaaien, daarna oogsten

Dromen is gratis, om deze dromen te verwezenlijken heb je gewoon harde euro’s nodig. Zelfs wanneer jouw bankrekening het toelaat om behoorlijk te investeren, is het wellicht niet zo verstandig om tot de bodem te gaan, in de hoop dat jouw plannen een succes worden. Je moet immers ook voor jezelf en je gezin zorgen, de kachel moet ook blijven branden. Om een financiering in Heesch rond te krijgen kun je naar de huisbankier stappen, maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals:

Financiering in Heesch

Bij een lening afsluiten betreft het slechts een momentopname, het gaat vooral over de lange termijn consequenties. Wat zijn de kosten, wat zijn de baten, en wat zijn de mogelijke scenario’s na het tekenen van een overeenkomst? Zoals je weet kost geld lenen geld, zorg dat je later een goede oogst tegemoet kunt zien. Bij iedere stap op weg naar een financiering in Heesch zul je voor nieuwe uitdagingen komen te staan, Adri van der Heijden zal je hierin bijstaan. Hij is de lokale financieel professional van OAMKB, het landelijke collectief van accountants, fiscalisten en juristen die een frisse blik op financiën met elkaar delen.

Geldverstrekkers kijken vooral naar hun eigen belang, Adri van der Heijden kijkt exclusief naar jouw belang. Neem direct contact op voor meer informatie over financiering in Heesch.