Belastingadvies op maat

Boekhouder is een beroep dat een zachte dood lijkt te sterven. Niet zozeer omdat berekeningen niet meer van belang zijn voor het bedrijfsleven, maar omdat boekhoudsoftware veel taken van de boekhouder net zo goed, of zelfs beter kan uitvoeren. Dit is een verschuiving die we niet alleen zien binnen het MKB, ook de Belastingdienst ontwikkelt oplossingen om het indienen van aangiftes te vereenvoudigen. Software is zeer goed in staat om objectieve berekeningen uit te voeren, toch zijn er nog zeker zwakke punten bij computers binnen het administratieve proces. Want informatie ligt aan basis van het traject, vervolgens moet deze data gestructureerd en geanalyseerd worden om er effectief gebruik van te maken. Samen met de lokale belastingadviseur in Heesch kun je dit deel van het traject aanpakken, met optimaal resultaat.

Op zoek naar een belastingadviseur in Heesch die jouw taal spreekt als ondernemer? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Adri van der Heijden, jouw lokale financieel professional van OAMKB.

Groots ondernemen op basis van Big Data

Naast kennis, expertise en ervaring speelt intuïtief handelen ook een belangrijke rol bij succesvolle ondernemers. Toch komt het bekende ‘onderbuikgevoel’ niet alleen maar uit de ondernemer zelf, het is vaak een combinatie van inzicht en tastbare feiten. Meer informatie geeft je meer handvatten om een doortastende analyse te maken, waarmee je verder vooruit kunt kijken en een voorsprong zult nemen op de concurrentie. Big Data is niet alleen kwantitatief, maar moet vooral ook kwalitatief zijn om resultaten te leveren. Dat betekent het structureren van datastromen, analyse van de beschikbare informatie, en conclusies trekken op basis van de zaken die spelen binnen de organisatie en daarbuiten. Software en rekenkracht speelt een belangrijke rol om de feiten boven tafel te krijgen, toch is het de menselijke factor waarmee je het verschil kunt maken. Adri van der Heijden is een belastingadviseur in Heesch die verder kijkt dan de belastingaangifte, hij zal een klankbord zijn én een financieel professional die lokaal voor je klaar staat.

Dit kan de belastingadviseur in Heesch voor je betekenen:

Meer dan advies, meer dan online dienstverlening

Naast het automatiseren van de boekhouding en het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen is jouw lokale adviseur ook in te schakelen voor een sparring sessie of voor advies bij juridische vraagstukken. Adri van der Heijden is jouw lokale financieel professional die actief is binnen het landelijk dekkende OAMKB netwerk waarin fiscalisten, accountants en juristen samenwerken om de administratie iedere dag weer beter te maken, in dienst van innovatieve ondernemers die verder willen.

Je kunt ondernemen met meer daadkracht als je ondersteund wordt door een belastingadviseur in Heesch die niet alleen offline maar ook lokaal voor je klaar staat. Maak vandaag nog een afspraak.