Bedrijfssoftware voor elk bedrijf in Heesch

Binnen een onderneming is er altijd wel iets om te verbeteren, daar gaan vaak ook investeringen mee gepaard. Je kunt bijvoorbeeld investeren in bedrijfsmiddelen, in personeelstraining of in programmatuur. Wat besteed je eigenlijk aan bedrijfssoftware in Heesch en ook belangrijk; levert het ook rendement op? Software voor het bedrijf beperkt zich niet tot een Office pakket of bedrijfsspecifieke software zoals tekenpakketten, CAD programma’s en spreadsheets, de administratieve software vormt de ruggengraat van iedere onderneming. Je hoeft daar overigens geen dure pakketten voor aan te schaffen met allerlei toeters en bellen, een ingewikkelde migratie van data bij een upgrade is gelukkig ook te voorkomen. Het uitgangspunt van nieuwe bedrijfssoftware in Heesch is de optimalisatie van softwarematige processen, het resultaat is vaak een onderneming die op ieder gebied beter presteert. Adri van der Heijden helpt je de juiste afwegingen te maken, en het proces in goede banen te leiden. Als online financieel professional heeft hij een ruime ervaring met moderne oplossingen voor het MKB.

Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk bedrijfssoftware in Heesch en neem direct contact op met Adri van der Heijden van OAMKB.

Waarom software kopen verleden tijd is

Vroeger kocht je een pakket van Exact of misschien wel Davilex op een CD-Rom. Even installeren op een PC en aan de slag, best eenvoudig eigenlijk. Dat gaat tegenwoordig toch anders, nu neem je een abonnement bij een dienstverlener. Software as a Service (SaaS) noemen ze dat. Hoewel dat sommige ondernemers wantrouwig maakt zijn er toch voldoende redenen om hiermee aan de slag te gaan. Hier zijn een aantal voordelen van moderne bedrijfssoftware in Heesch:

Welke bedrijfssoftware in Heesch kiezen?

Het beste systeem doet wat je wilt en niets meer. Wanneer er behoefte is aan extra functionaliteit kun je die gewoon toevoegen. Dat vereenvoudigt het gebruik en het beperkt de kosten. OAMKB kijkt eerst naar de behoefte binnen de organisatie, en zoekt daar vervolgens een geschikt pakket bij. Daarbij blijven we neutraal, zo werken we met verschillende aanbieders van professionele bedrijfssoftware in Heesch waaronder Yuki, Reeleezee, Exact Online, Twinfield en Ficsus.nl. Adri van der Heijden let op migratie van bestaande data, past het toe op de situatie van vandaag, en houdt rekening met schaalbaarheid in de toekomst.

Laat je door de lokale OAMKB financieel adviseur voorlichten over de mogelijkheden bij bedrijfssoftware in Heesch.